Disclaimer

schilderoffertes.be is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website schilderoffertes.be. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op schilderoffertes.be staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op schilderoffertes.be is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij schilders

Voordelen van schilderoffertes.be

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere schilders uit uw buurt.

  • Bespaar tijd en geld
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Vergelijken in 3 simpele stappen
  • Direct op maat gemaakte offertes
  • Ontvang de beste aanbiedingen
Bespaar tot wel 70 % op uw kosten en vraag offertes aan via schilderoffertes.be

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de schilder die het beste bij uw wensen en budget past.

Zoekt u een schilder?

Zoekt u een schilder die schilderwerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren, aan binne- of binnenmuren? Vraag direct offertes aan door onderstaand uw woonomgeving te selecteren:

Ervaringen van andere bezoekers

“We wilden ons hele huis opnieuw gaan schilderen. Omdat dit veel geld kost willen we eerst een goede vergelijking maken tussen verschillende schilders. Via deze site hebben we een goedkope gevonden.”
N. Dubois, Genk

“Ik was op zoek naar een binnenschilder en heb er gratis 1 kunnen vinden door deze site. Heel handig. Ik kreeg heel snel de offertes binnen.”
B. Adam, Elsene

“Heb net een offerte aanvraag gedaan voor het schilderen van al mijn deuren in huis. Wel een handige site om schilders te vinden. Ben benieuwd naar de offertes.”
H. Dammers, Poperinge

Schilders vergelijken? Vraag op schilderoffertes.be nu gratis offertes aan en bespaar op de kosten! Snel, gemakkelijk en eenvoudig!

Nieuws en updates

Meer informatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk vindt u onze Google+ pagina